Gabriela Dinu, BankingNews.ro: „Educatia financiara incepe in prima zi de viata”

Share on Facebook0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

Daca iti doresti un viitor mai bun, atat pentru tine dar mai ales pentru copilul tau, daca vrei sa cresti un adult responsabil si pregatit pentru viata, trebuie neaparat sa aduci in viata sa educatia financiara. Banii sunt importanti, iar rostul si valoarea lor reala trebuie explicate copilului de cand arata primele semne de interes pentru acest aspect.

Mi se pare foarte important ca intr-o tara in care statisticile demonstreaza o lipsa acuta de educatie financiara, in randul populatiei, sa dam o sansa macar generatiei viitoare.

Educatia financiara incepe in prima zi de viata, cand chiar TU poti sa decizi cum va arata viitorul sau educational, printr-o “miscare” financiara inteleapata, si aici ma refer la deschiderea unui cont destinat studiilor . De aici incepe povestea pe care trebuie neaparat sa o dezvolti impreuna cu micuta/micutul tau.

Asa veti ajunge sa vorbiti despre cum se castiga banii, unde se patreaza, cum se inmultesc sau cum arata bugetul lui sau al familiei.

Va doresc succes in noul proiect!

Gabriela Dinu, BankingNews.ro

Share on Facebook0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone
Filed in:

Trimite mai departe

Comentarii